Legyen időtálló, gondozásmentes kerítésed!

2024. május 21.

A telek határát jelölő kerítés állapota, stílusa meghatározó az épület megítélése, értéke szempontjàból, de a tulajdonos számára is jóleső érzés, ha rendben tudhatja, illetve nem viszi el minden idejét a karbantartása.

A hagyományos kerítés-alapanyagok rendszeres gondoskodást igényelnek az esztétikus megjelenés és a tartósság érdekében. Ez nemcsak egy újabb kötelező karbantartási munka, ami energiabefektetést igényel, de jelentős költség is. Ha a kerítésről kell döntened, és nem szeretsz barkácsolni, továbbá a szabadidődet szívesebben töltöd más, kellemesebb elfoglaltságokkal, válassz olyan anyagot, amely csak minimális gondoskodást igényel.

Könnyítsd meg a dolgodat, a WPC kerítés elem lesz számodra az ideális választás! Tudj meg mindent róla!

Mi a baj a hagyományos kerítésekkel?

Minden tulajdonos olyan családi házról álmodik, amellyel építés után semmi dolga, és évtizedeken keresztül betölti a feladatát anélkül, hogy foglalkozni kellene vele. Néhány szerkezet esetében ma már módunkban áll olyan anyagokat választani, amelyek hosszú élettartamot garantálnak gondozás nélkül. Jó dolog ugyanis ülni a teraszon és a hibátlan kerítésben gyönyörködni évről évre. És hogy ez ne csak álom legyen, meg kell találni azt az anyagot, amely karbantartás nélkül is megőrzi esztétikus kinézetét és épségét. 

Lehet csodálni a fakerítések természetes szépségét, változatosságát, ám tudni kell, hogy rendszeres munkát igényelnek a hibátlan megjelenés érdekében. Ha se időd, se kedved kerítésfestéssel foglalkozni, nem ez lesz számodra a megfelelő. Ahogyan a klasszikus fémkerítések sem, amelyeknek néhány évente bizony drótkefével neki kell esni, majd alapozás után lefesteni. Mi tehát a megfelelő választás, ha sokáig szeretnél gyönyörködni a kerítésben anélkül, hogy az utókezeléssel kellene bajlódni?

Gondozásmentes kerítés, hogy legyen időd más dolgokra

Szívesen látnád viszont a fakerítések tetszetős erezetes mintáját, barátságos hangulatát, de a kerítésfestést nem Neked találták ki? Olyan anyagot szeretnél, ami karbantartás nélkül is tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak, UV- és vízálló, nem vetemedik, reped, szálkásodik és fakul?

A famintázatú WPC nagyszerű kerítés-alapanyag, ugyanis mindezeket tudja. Anyaga újrahasznosított farost és műanyag ötvözete, amelyet magas hőmérsékleten panelekké préselnek. Ezáltal egy strapabíró, masszív kompozit anyag jön létre, amely ha örök életet nem is, de 15-20 év élettartamot garantál, ami egyedülálló. 

Építs kerítést egyszerűen!

A WPC Nagyker kétféle kerítésrendszert kínál, amelyek a WPC léceken felül tartalmaznak minden elemet, ami a kerítésépítéshez szükséges, így Neked nincs más dolgod, mint összerakni, hiszen nem igényel különösebb szaktudást. A Standard WPC kerítések kivitelezéséhez elsősorban a rendszerhez tartozó WPC kerítés oszlopokat, a rögzítéshez U-profilt vagy meglévő vasszerkezetet érdemes használni.

A WPC kerítéslécek 2 színben kaphatóak, és ugyanúgy illenek modern, mint klasszikus környezetbe.

Ajánló