Válasszon mobilházat minden évszakra

2024. április 04.

A 21. században már egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás mobilházban lakni. Ráadásul már választhatunk olyat is, amely teljes komfortot kínál mind a 4 évszakra. Az alábbiakban bemutatjuk, miért lehet jobb választás a lakás- vagy házvásárlásnál!

Épített helyett mobilház?

Sokáig elképzelhetetlennek tűnt, hogy ne valamilyen épített házban (legyen az tégla vagy vályog) éljünk, amely minden évszakban biztonságot ad számunkra. Itthon épületeink a legtöbb időjárási körülménynek ellenállnak, teljes komfortot biztosítanak, és bárhogyan berendezhetők. A víz és az áram is adott, tehát életvitelszerűen használható.

Azonban a világ és a technológia fejlődésével, illetve a fenntarthatóság térnyerésével más, alternatív megoldások is születtek. Létrejöttek a mobilházak, melyek először leginkább csak időszakos ott-tartózkodást tettek lehetővé (pl. nyaraló), ma viszont már 4 évszakos mobilházakat is találunk. A Mobilainer konténerekkel foglalkozó cég, akik a konténerek mellett most már a megszokott prémium minőségben mobilházakat is forgalmaznak. Náluk most rendkívül kedvező áron kapható 4 évszakos mobilház. Úgy alakították őket, hogy hideg és meleg idő esetén is lakhatók, élhetők legyenek.

Ezért előnyös választás a 4 évszakos mobilház

A Mobilainer mobilházai kiváló alapanyagokból, tetői korszerű építészmérnöki megoldással készülnek, amely garantálja a legjobb minőséget. Külsejében is stílusos, így egyáltalán nem kell amiatt aggódni, hogy a ház esetleg nem lesz olyan mutatós, mint a szomszéd kertjében álló téglaépület.

Költséghatékony

Mindenki tudja, mennyibe kerül egy ház vagy egy lakás ma a piacon, ha pedig az építési költségeket nézzük, akkor pedig még magasabb összeggel kell számolni. Ha mobilházba fektetnénk inkább, sokat csökkenthetünk a kiadásainkon.

Télen fűt, nyáron hűt

A kiváló szigetelésnek köszönhetően az épület a meleg és hűvös levegőt is bent tartja, így télen és nyáron is kellemes klímát biztosít. Az épületekre akár napelem is szerelhető, amellyel még több energiát lehet spórolni, és ugyanúgy támogatja a mobilház klímarendszerének működését.

Fenntartható és környezetbarát

A 4 évszakos mobilház teljesen fenntartható, napelemekkel pedig akár önfenntartóvá is tehetjük. Nem rombolja a környezetet, ugyanis erősített talapzatának köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető, nem kell hozzá földterületet megbolygatni.

Teljes felszereltség

A mobilházat modulokban szállítják, így tetszőlegesen alakítható. Minden megtalálható benne, ami a mindennapi élethez szükséges: mosdóhelyiség, fürdőszoba, konyha.

A mobilház kiválóan egészíti ki a fenntarthatósági törekvéseket, és még lakhatási problémákra is megoldást nyújthat kedvezőbb ára és mobilitása miatt. Ha pedig fontos számunkra a dizájn is, akkor jó hír, hogy ezt az épületet teljesen egyénre szabottan lehet alakítani.

Ajánló

Segítség, vemhes a kutyám!

Segítség, vemhes a kutyám!

A felelős gazdik számára ma már alapvető a kedvenceik ivartalanítása, pláne kutyák és macskák esetében. Hiszen a menhelyek dugig vannak gazdára váró...

bővebben